OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Şehit Osman Cantürk Göl Ortaokulu

Nis

2024-2028 STRATEJİK PLANIMIZ YAYINDADIR.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını coşkuyla kutladığımız 23 Nisan anlamı ve önemi ile öne çıkıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılarak egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescillendiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan etti.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan kutlu olsun. 23 Nisan 1920 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmî bayram olarak kabul edilmesinden bu yana kutlanmaya devam ediyor

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

Türk hakının aynı zamanda egemenliğini ilan ettiği bu tarihin milli bayram olarak kutlanmasına karar verildi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 1921'de milli bayram olarak kutlanmaya başlandı. 23 Nisan'ın Milli Bayram Addine Dair Kanun, Birinci Büyük Millet Meclisinin açılışından bir yıl sonra, 23 Nisan 1921'de kabul edildi ve 2 Mayıs 1921'de yürürlüğe girdi.

Atatürk, 23 Nisan 1924'te '23 Nisan' gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu tarihten 5 yıl sonra 23 Nisan 1929'da Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiştir ve 23 Nisan ilk defa 1929 yılında Çocuk Bayramı olarak da kutlanmaya başlanmıştır. 1979'da, yine ilk olarak altı ülkenin katılmasıyla uluslararası boyuta taşıdığımız bu millî bayramımıza, ortalama olarak her yıl kırkın üzerinde ülkeden gelen ve Türk çocuklarının misafiri olan yabancı ülke çocukları da katılmaktadır. Dünya'da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye'dir...

Okulumuzda da çeşitli etkinliklerle kutlanıldı.

Nis

7-D sınıfımızın Osmaniye İli TOBB OSMANİYE FEN LİSESİ gezimiz.

Güzel bir akşam oldu.

ALLAH cc oruçlarımızı kabul eylesin.

Başta Müdürümüz İbrahim Şahin'e, Müdür Yardımcılarımız Osman Gürsoy'a ve Fatih Çelik'e ve katılım sağlayan arkadaşlara organizasyon için çok teşekkür ederiz.

Mrt

MAPUDER öncülüğünde yapılan kütüphanemiz hayırlı olsun.

Mrt

Afet ve Acil Durum Eğitim ve Tatbikatı 05/03/2024 tarihinde saat 14:45'te yapıldı.

Şbt

Okulumuz sosyal tesilerinin üzeri kapatıldı. Okul müdürümüz İbrahim Şahin müdürüm ve katkıları olan idareci ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Şbt

I. Dönem sonu karne töreninde okulumuzda hem akademik hemde spor alanlarında başarılı olan öğrencilerimizin ödülleri verildi. İyi bir tatil geçirmeniz dileklerimizle.

Şbt

Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimz Özlem YAVUZ, Suna KÖNGÜL, Büşra SEVİMLİ, Mehmet ALKANOĞLU, Mustafa ÖZTÜRK öğretmenlerimize okulumuza verdiği katkılarından dolayı teşekkür eder yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Ock

Okul sporları küçük kızlar voleybol müsabakaları devam ediyor.Kızlarımız fırtına gibi esmeye devam ediyor.Finalde kızlarımıza başarılar dileriz

Ock

Küçük erkekler voleybol takımımız il şampiyonu olmuştur.

Ock

Okulumuz tarihinde bir ilk. Okulumuz Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, Okul Sporları müsabaklarında il geneli 26 okul takımı arasında

rakiplerini eleyerek il birincisi oldu. Küçükler kategorisinde şampiyonluğa doymayan okul takımı o sene bu sene dedi ve yıldızlar kategorisinde de il şampiyonu olduyılmadan öğrencilerimizi hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni İsmet Keskin,  Antrenör Hacı Veli Porsuk ve desteğini esirgemeyen başta okul müdürü Ibrahim Şahin’e velilerimize, büyük gayretlerinden dolayı öğrecilerimize teşekkür ederim dedi.

İnandık,sabrettik,başardık.

Ock

Okulumuz öğrencileri masa tenisinde yarı finale çıkmıştır.

Ock

8-C sınıfı geleneksel bardakta mısır etkinliği yapıldı.

Ock

Okulumuz Osmaniye İl Şampiyonu. Öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.