OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Şehit Osman Cantürk Göl Ortaokulu

Mrt

MAPUDER öncülüğünde yapılan kütüphanemiz hayırlı olsun.

Mrt

Afet ve Acil Durum Eğitim ve Tatbikatı 05/03/2024 tarihinde saat 14:45'te yapıldı.

Şbt

Okulumuz sosyal tesilerinin üzeri kapatıldı. Okul müdürümüz İbrahim Şahin müdürüm ve katkıları olan idareci ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Şbt

I. Dönem sonu karne töreninde okulumuzda hem akademik hemde spor alanlarında başarılı olan öğrencilerimizin ödülleri verildi. İyi bir tatil geçirmeniz dileklerimizle.

Şbt

Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimz Özlem YAVUZ, Suna KÖNGÜL, Büşra SEVİMLİ, Mehmet ALKANOĞLU, Mustafa ÖZTÜRK öğretmenlerimize okulumuza verdiği katkılarından dolayı teşekkür eder yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Ock

Okul sporları küçük kızlar voleybol müsabakaları devam ediyor.Kızlarımız fırtına gibi esmeye devam ediyor.Finalde kızlarımıza başarılar dileriz

Ock

Küçük erkekler voleybol takımımız il şampiyonu olmuştur.

Ock

Okulumuz tarihinde bir ilk. Okulumuz Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, Okul Sporları müsabaklarında il geneli 26 okul takımı arasında

rakiplerini eleyerek il birincisi oldu. Küçükler kategorisinde şampiyonluğa doymayan okul takımı o sene bu sene dedi ve yıldızlar kategorisinde de il şampiyonu olduyılmadan öğrencilerimizi hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni İsmet Keskin,  Antrenör Hacı Veli Porsuk ve desteğini esirgemeyen başta okul müdürü Ibrahim Şahin’e velilerimize, büyük gayretlerinden dolayı öğrecilerimize teşekkür ederim dedi.

İnandık,sabrettik,başardık.

Ock

Okulumuz öğrencileri masa tenisinde yarı finale çıkmıştır.

Ock

8-C sınıfı geleneksel bardakta mısır etkinliği yapıldı.

Ock

Okulumuz Osmaniye İl Şampiyonu. Öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Bahçe Ortaokulu : 0

Düziçi Şehit Osman Cantürk Göl Ortaokulu : 2

Takımımız ÇEYREK FİNALE yükselmiştir.

Öğretmenlerimiz Sayın D İsmet, Hacı Veli Porsuk ve Müdürümüz Sayın İbrahim Şahin'i tüm emeklerinden / desteklerinden ötürü kutluyoruz

Ock

Okulumuz ingilizce öğretmenimiz Cemil COŞKUN öğretmenimiz 88. Büyük Atatürk Koşusu'na katılım sağlamış olup  1777 koşucu arasında 269. olmuştur. Okulumuz adına nice birinciliklerden kıymetledir. Başarılarının devamını dileriz.

Ock

Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Erasmus + Okul Eğitiminde Akreditasyon Programı kapsamında ilimizin çeşitli okullarından 4 öğretmenimiz İtalya’nın Milano şehrinde Çoklu Zeka Kuramı ve Uygulamaları Kursuna katıldılar. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Cemil Coşkun  “ Osmaniye ili Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus + Okul Eğitiminde Akreditasyon 2022-1TR01-KA121-SCH000064501 kapsamında İtalya Milano’daki eğitimimizi başarıyla tamamlayarak ; Çoklu Zeka Kuramını derslerimizde kullanma ve ilerletme konusunda bilgiler edindik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Destekleri için Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve ARGE birim sorumlusu Medine Güney’e sonsuz teşekkürler “ ifadelerini kullandı.

Ara

Düziçi Şehit Osman Cantürk Göl Ortaokulu öğrencileri beş madalya kazanarak Şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Kick Boks Şampiyonasında ; Düziçi Şehit Osman Cantürk Göl Ortaokulu öğrencilerini ve antrönör Abdullah Gökşen'in hazırladı ve müsabakalarda 3 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük elde ederek şampiyon oldular.